TECHTelefoane

Telefonul ăsta are mai mult RAM decât PC-ul tău de gaming

Autor: Matei Pană

Uite că am trăit s-o văd și p-asta! Nubia Red Magic 7 Pro este un smartphone de gaming cu niște specificații care, cred eu, au lăsat mulți oameni cu gura căscată. Telefonul vine în mai multe variante cu specificații diferite dintre care poți alege: 16GB de RAM sau 18GB de RAM? 1TB de spațiu de stocare sau mai puțin? Astfel de specificații exagerate pe un smartphone mă fac să mă întreb dacă un telefon din prezent chiar are nevoie de așa ceva.

Pentru un utilizator care lucrează, să zicem, în DaVinci Resolve și în Adobe After Effects, 16GB de RAM sunt suficienți pentru pretențiile programelor menționate, care după cum bine știm, nu sunt modeste deloc. Cât despre spațiul de stocare, PC-urile multora (inclusiv al meu) se învârt în zona de 1TB, adică fix cât are una din variantele de Red Magic 7 Pro.

Am stat bine să mă gândesc și mi-am dat seama că specificațiile astea chiar sunt mult prea mult, indiferent de lucrurile la care ai folosi telefonul. Chiar dacă vorbim de jocuri, nu există vreunul care să solicite la maxim un Red Magic 7 Pro. Asta pentru că jocurile pentru smartphone-uri sunt optimizate pentru a rula bine pe cât mai multe device-uri, spre deosebire de jocurile de PC unde developerii își asumă faptul că cei cu sisteme mai slabe nu vor putea să le ruleze jocurile.

Rămân cu părerea că specificațiile lui Nubia Red Magic 7 Pro nu sunt justificate. Dar sincer să vă spun, chiar aștept cu nerăbdare acel moment când vor apărea niște nebunii care să ceară, în mod justificat, 1TB de spațiu de stocare și 18GB de RAM de la un telefon.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button