MORE

Telefonul cu baterie de 10.000 mAh!

Producatorii chinezi au la orizont o noua tinta, un telefon cu o baterie de 10.000 mAh. De fapt cerul este limita pentru acestia, dorind sa nu se opreasca la doar atat, impingand tehnologia catre noi culmi (muzica epica). Pana in prezent, Oukitel, este singura companie care lucreaza la un nou telefon care se presupune ca va avea o baterie de 10.000 mAh! baterie de 10.000 mAh

Testele arata ca aceasta baterie poate tine si o saptamana, fiind astfel cea mai mare si mai puternica baterie instalata intr-un telefon pana in acest moment. De fapt, nici pentru o tableta o astfel de baterie nu este ceva normal, acestea avand ca medie baterii de 7500 mAh. Pana in acest moment, singurul telefon cu o baterie care se apropie este Gionee Marathon M5 (baietii care furnizeaza telefoanele celor de la Allview), adus pe piata asadar tot de un integrator chinez, cu o baterie de 6020 mAh .

Bateria de 10.000 mAh poate tine telefonul functional cateva zile fara probleme, cu mentiunea ca acum vei avea nevoie sa stai cu telefonul la incarcat cateva ore bune, asta daca cei de la Oukitel nu decid sa includa si o metoda de incarcare rapida. Leak-ul Oukitel nu a specificat ce procesor sau ce display urmeaza sa aiba telefonul, existand doar cele doua fotografii atasate mai sus, la care mai adaugam faptul ca acest telefon este un prototip, Oukitel lucrand acum la o varianta pentru piata, care inca nu se stie cand va aparea la raft. Este de asteptat ca producatorul sa faca un anunt in urmatoarele luni.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button