Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Telefonul cu Android poate fi folosit ca si controller

/
/
/
/
image

Gata! Nu mai trebuie sa visezi cu ochii deschisi! Google a dezvaluit ca un apropiat update al Google Play Services va transforma telefonul cu Android in controller pentru jocurile de pe Android TV. Un studiu din 190 de tari arata ca trei din patru utilizatori de Android sunt gameri si posesorii telefoanelor cu acest sistem de operare au scos din buzunar peste 7 miliarde de dolari in ultimul an pentru a-si cumpara aplicatii si jocuri de pe Google Play.

Greg Hartrell, senior product manager la Google Play Games, a vorbit audientei reunite la Game Developers Conference, eveniment care are loc in cursul acestei saptamani, despre un set de functionalitati noi pentru Google Play Games si AdMob menite sa se adapteze nevoilor jucatorilor. Aceste schimbari, care urmeaza sa apara in urmatoarele saptamani, vor oferi gamerilor o experienta cu totul noua si vor contribui la o mai buna monetizare a jocurilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar