Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Spune-mi ce telefon ai…ca sa-ti spun cine esti!

/
/
/
img

CE spune un telefon despre tine? Un studiu efectuat de cercetatorii din Australia face legatura intre personalitatea individului si smartphone-ul din dotare.

Telstra, unul dintre cei mai importanti vanzatori de smartphone-uri din Australia, a dezvoltat un experiment interesant si a cerut clientilor sai (un esantion de 1000) sa completeze un chestionar despre personalitatea și gusturile lor. In felul acesta, au construit un profil de personalitate în funcție de smartphone-ul detinut.

iPhone: utilizatorii de iPhone sunt extrovertiti și folosesc multe dintre functiile acestui telefon. Tind să fie sportivi și să se bucure de lucruri scumpe si de calitate.

HTC: barbatii folosesc cu precadere HTC. Utilizatorii HTC sunt oameni relaxati, care nu sunt dependenti zi lumina de telefoane si tehnologie.

Samsung: este folosit de oameni deschiși la noi experiențe, cu predilecție pentru jocuri și agrement. Sunt oameni atenti la cheltuielile lor.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar