TECHTech&ITTelefoane

Oppo pregătește un telefon cu zoom 10X

Producătorii de telefoane mobile tot încearcă să găsească metode noi prin care să creeze camere mai interesante în viitor. Nu doar camere care sunt îndesate în metode din ce în ce mai inconvenabile în ecrane.

Conform veștilor care circulă în acest moment prin presă, săptămâna aceasta Oppo va organiza un eveniment în Beijing prin care va demonstra o nouă tehnologie menită să ofere o cameră mai interesantă pentru un telefon mobil.

Camera cu pricina ar fi echipată cu un sistem de zoom până la 10x, fără pierdere a detaliului. Nu sunt în acest moment detalii despre când va fi implementat într-un produs efectiv acest sistem de zoom, sau cum exact va fi implementat.

Oppo nu este la prima demonstrație de acest fel a unei tehnologii de zoom, prezentând cu doi ani în urmă un model cu zoom 5X, ce încă nu s-a materializat într-un telefon efectiv care poate fi cumpărat în acest moment. Un astfel de telefon cu zoom va necesita și îmbunătățiri la partea de stabilizare a imaginii, din moment ce la 10x cea mai mică tremurare a mâinii va face totul să arate groaznic. Detalii mai multe vom afla miercuri.

Oppo nu este o companie străină experimentării, lansând anul trecut pe piață un model cu o cameră foarte interesant implementată, în așa fel încât să nu fie nevoia găurirea ecranului sau instalarea unui breton. Din păcate, Find X nu era tocmai super-rezistent.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button