MORE

Telefon HTC de buget cu procesor pe 64 de biti!

In urma cu cateva ore am aflat ca unul dintre viitoarele telefoane HTC cu procesor pe 64 de biti este…de buget!

Zvonuri cum ca Qualcomm si HTC colaboreaza la implementarea unui procesor pe 64 de biti pe telefoanele acestora din urma exista de ceva vreme. Totusi, data lansarii era incerta, undeva in 2014 sau 2015. Cu toate astea, nimeni nu se astepta ca acest prim val de terminale HTC pe 64 de biti sa fie…de buget!

Conform celor de la @upleaks, noul HTC A11 este la „un model distanta”, iar ca aspect, aduce cu seria Desire, incadrandu-se in produsele de buget ale acestei companii. Asta inseamna ca avem un procesor Snapdragon pe 64 de biti tactat la 1.4 GHz, un ecran de 4.7 inch cu o rezolutie de 854 x 480, fara sistemul de boxe mobile BoomSound si o camera frontala de 0.3 MPx iar pe spate una de 5MPx. Ca sistem de operare avem Android 4.4 cu interfata HTC Sense 6.

Nu putem spune ca ideea unui telefon cu procesor puternic si „next gen” nu suna bine, mai ales ca telefonul nu arata deloc rau. Singurul neajuns ar fi rezolutia ecranului. Dar daca reusesti sa treci peste acest aspect, atunci ai clar de-a face cu un terminal chiar bun la un pret mic.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button