Știri ITTECHTelefoane

Telefonul Energizer masiv a dat de o problemă

La începutul acestui an ne minunam cu toții la ce telefon urma să fie lansat sub marca Energizer. Unii nu ar spune că era de fapt un telefon, ci o cărămidă pe care o puteai folosi la sudură electrică.

Modelul Energizer Power Max P18K Pop nu și-a făcut apariția pe piață de îndată ce a fost dezvăluit, din moment ce nu era încă pregătit pentru publicul larg. De producția sa efectivă se ocupa o companie numită Avenir Telecom, ce a licențiat marca pentru acest telefon.

Pentru ca modelul să ajungă pe piață, Avenir Telecom a lansat o campanie de Indiegogo de finanțare publică, cerând suma de 1.2 milioane de dolari. Din această sumă a primit doar 15 mii de dolari. Nu tocmai atât de mult pe cât dorea compania.

Ca urmare, nu prea veți vedea pe la sfârșitul anului această cărămidă prin magazine, dar asta nu înseamnă că proiectul este mort. Avernir Telecom că va lucra să îmbunătățească dispozitivul mai departe, ceea ce probabil înseamnă că va încerca să obțină finanțare din nou, ceva mai târziu.

Și ce ar putea îmbunătăți la această cărămidă Energizer? Multe lucruri. Deși cântărește cât o cărămidă, cumva nu s-a găsit loc pentru a implementa un jack audio în dispozitiv, iar bateria imensă nu poate fi demontată de către utilizator. Dar, cumva, întregul ansamblu, deși este sigilat, nu are nici un fel de certificare de rezistență la apă sau la praf.

Aplicațiile pentru acest telefon erau oricum limitate, nu tocmai întregul public având nevoie de o baterie cu o capacitate ed 18000mAh, cel puțin nu când scăparea sa pe jos poate periclita integritatea structurală a unei clădiri.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button