PC&Consoles

Tekken X Street Fighter a fost pus pe butuci

Ar fi bine sa va puneti pofta un cui in cazul in care doreati sa il vedeti pe Ryu cum i-o da in sprancene lui Heihachi Mishima.Tekken X Street Fighter nu va mai fi lansat prea curand.

Jocul trebuia sa isi faca aparitia inca de acum cativa ani, ca o transpunere in formatul Tekken a catorva personaje Street Fighter. Era menit ca un joc partener pentru Street Fighter X Tekken, care a fost o transpunere a personajelor Tekken in Street Fighter.

Dar acum vine vestea ca Tekken X Street Fighter nu prea se mai afla in dezvoltare, din motive care tin de ecosistemul curent al jocurilor de lupte. Capcom este preocupat de Street Fighter 5 in acest moment si dezvoltarea comunitatii sale, iar Bandai Namco este ocupat cu Tekken 7.

Pe langa asta, nu ar fi bine sa fie scindate aceste doua comunitati prin introducerea unui joc menit sa aduca la un loc fani ai ambelor serii. Asa ca atat timp cat Tekken 7 si Street Fighter 5 sunt in centrul atentiei, atunci Tekken X Street Fighter nu are vreo sansa sa mai apara.

Dar, cine stie, peste cativa ani, cand va fi nevoie de un nou titlu, iar cele doua jocuri sunt deja putin mucegaite, atunci va reincepe dezvoltarea Tekken X Street Fighter. Pana atunci, cel putin Akuma poate fi jucat in Tekken 7.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button