MORE

Tekken 7 va pune capat povestii Mishima!

Aproape toata lumea care a jucat macar doua jocuri din seria Tekken stie ca acest titlu nu prea le are cu explicatul povestii de fundal, si cu ceea ce s-a petrecut inainte de jocul pe care il joci. Asta pana la Tekken 7, care practic doreste sa puna capat povestii Mishima, familia care a inceput intreg Iron Fist Tournament-ul si sa si explice…ce au uitat alte jocuri!

Si subsemnatul da pe dinafara de fericire la auzul acestei stiri. Sunt o groaza de goluri in poveste pe care Namco a uitat sa le explice sau macar sa le mentioneze, fanii speculand o groaza, ba mai mult, existand chiar cateva petitii online pentru a realiza o poveste sau macar un anime care sa explice aceste lipsuri. Anime am primit, dar din pacate oricare dintre animatii, indiferent ca vorbim de cea CGI sau de cea desenata de mana „ca pe vremuri”, sunt niste abominatii in miscare. Nu am aflat mai nimic despre conflictul din interiorul clanului Mishima, singurul care a reusit sa explice marginal asta fiind Tekken 5, dar si acolo sunt probleme.

Ei bine Tekken 7 pune capat, sau cel putin asa sustine Katsuo Harada, producatorul jocului, divergentelor dintre  Jinpachi Heihachi, Kazuya si Jin, „drama” dintre acestia trei incheindu-se odata pentru todeauna. Pe aceasta cale dorim sa multumim zeilor gaming-ului, in special celor care se ocupa de fightere, pentru ca ne-am cam saturat de aceiasi trei indivizi OP de cateva jocuri incoace. 

Toate aceste detalii au fost adunate de Polygon, anul acesta la Comic-Con San Diego, unde Harada a discutat despre poveste si a dezvaluit ca drama din sanul familiei Mishima va fi incheiata, dar si ca punctele „uitate” care nu au fost explicate in trecut vor fi adaugate in poveste. Tot acolo Polygon au aflat ca Lars va fi prezent in Tekken 7, cu cateva tweek-uri si ca Tekken 7 are…sapte artisti care lucreaza la reimaginarea personajelor din joc, dupa cum urmeaza: Mari Shimazaki (Bayonetta), Yusuke Kozaki (Fire Emblem AwakeningNo More Heroes), Ninnin (Duel MastersCardfight!! Vanguard) si Kenichiro Yoshimura (Max Anarchy/Anarchy Reigns).

Power House artistic am putea spune noi. Totusi, daca o dau de gard si uita iar sa explice ceva „We Riot”!!!

Articole asemanatoare

Back to top button