PC&Consoles

Tekken 7 ar putea sosi pe PC

Jocurile de lupte nu au tocmai o istorie grozava cu PC-ul, majoritatea dintre ele fiind produse in Japonia si evitand peren aceasta platforma. Tekken este un bun exemplu, dar se pare ca Bandai Namco se va rezgandi in aceasta privinta.

Un sondaj si-a facut aparitia pe internet, intocmit de o companie numita Harris Interactive pentru Bandai Namco. Acel chestionar are ca a treia intrebare o rugaminte despre pastrarea confidentaiala a tot ceea ce se afla in el, dar hei, aici e internetul.

Sondajul include un numar mare de intrebari, iar una dintre ele este menita sa estimeze interesul publicului pentru portarea lui Tekken 7 pentru PC.

Asta ar fi prima data cand seria Tekken soseste pe platforma aceasta, daca nu punem la socoteala si ce se poate face cu MAME sau diversele alte emulatoare. A fost, desigur, acum cativa ani un Street Fighter x Tekken, dar acesta se folosea de gameplay-ul de baza a lui Street Fighter, nu a seriei Tekken.

Acel joc trebuia sa fie acompaniat si de un Tekken x Street Fighter, care sa transpuna personajele lui Street Fighter in gameplay-ul lui Tekken. Inca se mai afla in dezvoltare, dar primele sale rezultate pot fi vazute chiar in Tekken 7, deoarece Akuma isi face o aparitie in joc.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button