MORE

Tehnologie ascunsa bine de tot…in vazul lumii!

Unul dintre motivele pentru care miniaturizam tehnologia este pentru a putea face totul ultraportabil si ultraaccesibil. Dar ce te faci cu lucrurile care sunt prea mari pentru a putea fi miniaturizate?! Ce te faci cu fabricile, cu uzinele, cu robotii industriali?!

Ei bine, ii poti miniaturiza, pentru ca la asta se lucreaza in esenta in domeniul nano-tehnologiei. Dar din pacate sunt unele lucruri care nu le poti miniaturiza, oricat de mult te-ai chinui. Vorbesc aici de antenele parabolice sau de releele de transmisie a semnalului celularului. Tehnologie ascunsa in vazul lumii, cu alte cuvinte.

Ceea ce poti sa faci este sa ascunzi atat de bine acesta tehnologie, incat sa nu stii ca este acolo. Sa o faci invizibila si imposibil de detectat cu ochiul liber. Bine, s-o detectezi doar daca stai sa analizezi atent.

Mai jos avem o serie de fotografii care confirma creativitatea cand vine vorba de a camufla stalpii de telefonie mobila in diverse tari. Nu este numai sensational, ci absolut senzational cum au reusit sa imbine natura, urbanul si tehnologia intr-o maniera originala.

Articole asemanatoare

Back to top button