MORE

Tehnologia ne usureaza viata!

De acum incolo va puteti bucura de o viata mai usoara, totul cu noul dispozitiv Contros! Acesta este un timer Wi-Fi care va permite sa deschideti sau sa inchideti toate aparatele din casa, si chiar sa setati un timp corespunzator pentru toate dispozitivele din orice loc v-ati afla. Acest lucru este posibil in momentul in care va conectati timer-ul la un smartphone iOS sau Android.

Contros este cel mai mic stecher din lume, avand jumatate din dimensiunile unui iPhone 5S. In ciuda dimensiunilor sale, poate face foarte multe lucruri utile pentru intreaga familie. Puteti aprinde sau stinge un dispozitiv apasand un singur buton. De exemplu, puteti seta cafetiera sa prepare cafeaua la o ora anume, pentru a ii surprinde pe cei dragi. Totodata, Contors va permite sa setati temporizatorul pentru a nu arde mancarea pe aragazul electric. Noaptea, aparatul se inchide automat, astfel va puteti bucura de un somn linistit si nu va veti expune la radiatii nocive. De asemenea, florile pot fi udate singure, in cazul in care detineti un dispozitiv electric destinat acestei practici. Contros dispune si de o mini lanterna de noapte, dandu-va posibilitatea sa il plasati unde doriti in casa, pentru a va putea duce la culcare linistiti.

Aparatul este confectionat dintr-un material rezistent la foc, si este disponibil atat in varianta europeana, cat si americana. Tot ce trebuie sa faceti este sa va descarcati aplicatia „e-Control” din App Store sau Google Play, sa conectati Contros la o priza functionabila si sa va asigurati ca ledul Wi-Fi se aprinde intermitent, inainte de a trece la modul de configurare. Urmatorul pas este sa va introduceti parola de Wi-Fi si sa intrati la „Configurare”. De aici, totul devine mult mai simplu si va puteti controla toate aparatele din locuinta voastra.

Dispozitivul inteligent poate fi utilizat pentru mai multe aparate in aceelasi timp si pe aceeasi retea de internet. De asemenea, pot fi folosite mai multe telefoane pentru a controla acelasi stecher. Siguranta aparatelor voastre este asigurata de parola de la Wi-Fi, doar cine are acces la aceasta, va poate controla aparatele.

Inca un plus pentru acest dispozitiv este faptul ca poti alege limba in care sa iti configurezi aparatele. Puteti alege intre engleza, spaniola, japoneza sau chineza.

Contros poate fi folosit de absolut oricine deoarece este confectionat pentru a avea cat mai multi utilizatori, iar pretul este si mai atractiv, incepe de la…6 dolari. Acest dispozitiv este produs de Hangzhou Gubei Electronics Technology Co., firma care se poate lauda cu faptul ca este lider pe piata din China in materie de solutii inteligente pentru casa.

[Indiegogo]

Articole asemanatoare

Back to top button