Gaming

Techland, creatorii lui Dying Light au dezvoltat o noua forma de electricitate bio

In cursa pentru a gasi noi si noi metode de a genera electricitate, fel si fel de inovatii revolutionare sunt aduse la cunostinta publicului zilnic. Totusi, cand te gandesti la electricitate bio, te gandesti la niste baieti in halate albe, cu ochelari de protectie, care incearca sa gaseasca o noua metoda ecologica de a genera electricitate.

Nu te gandesti la niste baieti care stau in fata PC-ului care realizeaza jocuri, asta pentru ca discutam de doua domenii care nu au prea multe legaturi. Techland se pare ca doreste sa infirme acest lucru, studioul dezvaluind una dintre cele mai ingenioase astfel de metode in urma unei discutii pe Twitter!

Bine, nu este vorba de o revolutie a retelei electrice, ci de un schimb de tweet-uri intre un user extrem de suparat pe Techland si studioul in cauza. Utilizatorul de Twitter, cu numele @c0mpl3x1ty1 a acuzat compania ca nu tine cont de normele de constructie si dezvoltare ale unei retele electrice, concluzionand cu faptul ca Harram nu are cum sa aiba o retea electrica functionala. 

c0mpl3x1ty1 este electrician de profesie, acesta avand un intreg schimb de replici cu alti utilizatori, dar si cu studioul in sine, moment in care Techland si-a dat arama pe fata si a dezvaluit cum este generata bio-electricitatea in oras. Rezultatul il puteti vedea mai jos!

 

[HcGamer]

Articole asemanatoare

Back to top button