MORE

Tech Support Hell – Alt F4

Tech support hell-ul de saptamana asta este unul mai special. Asta pentru ca stiu povestea de la un amic mai vechi, dar a ramas cu mine mai bine de un deceniu, atat de haioasa a fost. Asa ca va fi o experienta interesanta sa incerc sa fac cinste istorisirii amicului meu, care inca ma amuza, continand acel gen de habarnism tehnologic pe care pur si simplu nu poti sa te superi.

Povestea nostra incepe cu un telefon undeva in miez de… praz si cu o prietena disperata ca nu ii merge WinAmp-ul, program care la vremea respectiva era foarte raspandit. Asa ca il suna pe prietenul meu si incearca sa ii explice ce si cum nu face WinAmp-ul, si cum ar putea sa-l reporneasca fara sa dea restart la PC. Din ce imi aduc aminte, era ceva legat de un document si un joc in fundal care nu se putea salva… First World Problems!

Amicul ii spune ca daca apasa CTRL + ALT + DEL o sa ii apara o lista de programe care ruleaza. Nici un rezultat. Nu mergea nimic, PC-ul era posedat! Intr-un final, amicul ii spune: Apasa ALT F4 si vezi daca se inchide WinAmp-ul. Ai apasat? La care ea linistita… „Da… pe toate trei, dar tot nu se intampla nimic!”. Va las pe voi sa trageti concluzia! Tech Support Hell

Articole asemanatoare

Back to top button