Telefoane

Țeapă cu telefoane Samsung Galaxy S8 “gratuite”

Circulă o nouă țeapă, de data asta cu telefoane Samsung Galaxy S8 oferite gratuit, din cauză că s-ar fi deteriorat cutiile.

Eu am primit mesajul pe Whatsapp, pare legitim, site-ul pare cel oficial, doar că băieții au lăsat să le scape câteva erori care te fac să te prinzi că e înșelăciune.

teapa telefoane samsung galaxy s8

Țeapă cu telefoane Samsung Galaxy S8

Întâi mi se pare normal să vă explic că Samsung nu va oferi niciodată 1000 de telefoane gratis. Unul singur, poate, pe pagina lor oficială de Facebook, pe contul lor de Instagram sau oriunde altundeva. Dar 1000 niciodată și de asemenea motivul este inventat. Dacă s-ar deteriora cutiile unor Galaxy S8, Samsung ar comanda alte cutii cu 5 bani bucata și le-ar schimba. În niciun caz nu le-ar face cadou aiurea

În primul rând, site-ul este samsung.com, dar url-ul pentru acest “giveaway” este /resigilate, ceea ce e practic imposibil. Ori era samsung.ro / resigilate ori era totul în engleză. Apoi, evident, după ce dai click pe el, te duce pe un alt site, link-ul fiind ascuns. Site-ul pare să continue povestea, dar vedeți că este alt url rapid.

Pentru varianta integrală a acestui articol vizitați ComputerBlog.ro

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Draga,daca exista vreo tare loterie sau tombole,care-i treaba?inteleg ,ca escrocheriile sunt mari si multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button