PC&Consoles

Team Fortress 2 se pregătește pentru Jungle Inferno

Cu vreo 8-9 ani în urmă, un update pentru Team Fortress 2 era un eveniment colosal. Întreg internetul stătea în coadă și aștepta cele mai mici detalii cu putință. Se fora după informații, se făceau conspirații, era un eveniment cultural de imens.

De atunci sau întâmplat multe, în mare parte Valve renunțând la dezvoltarea directă și lăsând totul la mâna comunității, asta și reorientarea jocului 100% pe pălării. Dar, cine știe, poate următorul update va schimba ceva. Team Fortress 2 va primi Jungle Inferno.

În cadrul acestui update veți avea parte de un nou tip de decor pentru hărțile de Team Fortress 2, sub forma unui parc de distracții tropical care trebuia să fie plin de Yeti. Toate creaturile au fost omorâte deja, așa că monștrii au fost înlocuiți cu clasicii mercenari ai jocului.

Suntem abia la prima zi de dezvăluiri, așa că nu știu încă să vă spun tot ce aduce, dar avem mai jos un trailer, iar pagina oficială oferă detalii despre noile hărți, alături de noile emote-uri

Restul noutăților vor fi anunțate pe parcursul următoarelor zile. Cine știe, poate pe acolo va fi ceva care să reaprindă pasiunea publicului pentru Team Fortress 2. La un moment era cel mai jucat titlu de pe Steam, dar acum este întrecut până și de Payday 2.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button