Gaming

Team Fortress 2 se pregătește de invazie

Toamna a sosit, așa că Team Fortress 2 se pregătește pentru un nou eveniment special în care cele două echipe de mercenari vor îngropa securea războiului în capul altcuiva pentru câteva săptămâni.

De acestă dată se pare că va fi vorba de extratereștri. Ieri, Team Fortress 2 a primit un patch nou ce nu părea să schimbe prea multe lucruri, însă jucătorii au tot observat anumite anomalii. Câteva postere au început să apară în zona de spawn ce avertizează jucătorii că OZN-uri au fost zărite în apropiere.

Și dacă acest indiciu nu era suficient, cerul hărții Dustbowl ascunde câteva OZN-uri, prevestind o posibilă invazie. Valve a făcut ceva similar cu update-ul Mann vs Machine, plantând un tanc masiv la orizontul câtorva hărți.

Valve încă nu a făcut un anunț oficial despre noul update al lui Team Fortress 2. Compania tinde să acționeze astfel, lucrând în secret la noutăți și lăsând doar mici mostre să se strecoare pe internet, pentru a face comunitatea să fiarbă de nerăbdare. Efectul a fost diminuat în ultimii ani, cu scăderea în popularitate a jocului, și cu scurgerile constante de informații de la Valve.

Un filmuleț, ce arată suspicios de mult ca un trailer oficial al lui Team Fortress 2 ,pentru modul de joc ce urmează să fie adăugat, este disponibil pe Youtube încă din luna iulie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button