GamingRSS PaginaDeMedia

Team Fortress 2 încă trăiește! După 14 ani de existență, jocul a spart recordul la numărul de jucători simultani

Ai zice că un joc din 2007 nu prea mai are ce să ofere în 2021, dar uite că Team Fortress 2 pare că a îmbătrânit foarte frumos. Hărțile și personajele comice, zecile de moduri și sutele de iteme și cosmetice și-au spus cuvântul, pentru că jocul a spart recordul weekend-ul trecut la numărul de jucători simultani, 151,253  ca să fim mai exacți.

Numerele au sărit în aer după ce au depășit recordul anterior de 147,360  de jucători simultani stabilit în Decembrie 2020. Foarte mulți sunt de părere că noul achievement este cel mai mare din cei 14 ani de existență a jocului, în mare parte datorită unui update lansat de curând, intitulat Summer 2021 Cosmetic Case. Acesta aduce cu sine Crate Series #132, care include 18 iteme  și 6 efecte Unusual create de către comunitate.

Team Fortress 2 încă este în formă

Valve a continuat să mai peticească Team Fortress 2 din când în când, dovada fiind un fix recent adresat uneia dintre hărțile disponibile, iar devotamentul fanilor este aproape de neegalat. De fapt, TF2 face parte din suita cu cele mai populare jocuri Valve, după cum relatează și numărul de playeri simultani:

  • Dota 2 (1,291,328)
  • Counter-Strike: Global Offensive (1,305,714)
  • Left 4 Dead 2 (161,590)
  • Team Fortress 2 (151,253)

Poate că este pe ultimul loc, dar hei, pentru un joc din 2007, eu zic că se menține foarte bine și parcă-parcă îmi vine să-l încerc din nou, așa, de amuzament.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button