Gaming

Team Fortress 2 merge in SPATIUUUUU!

Noul update, Love and War, parea ca nu mai vine! Trei ani de zile am rabdat, in timp ce Valve ne oferea teasere zilnice si mici indicii. Asta pana cand am primit…ce? Cateva arme si taunt-uri noi?! Meritam mai mult de atat, iar comunitatea de jucatori Team Fortress 2 si-a cam facut de cap pe internet, luandu-i la misto pe Valve. Asta pana recent, cand printr-un nou post pe blog-ul Team Fortress 2 am primit mai multe detalii si … surprize!

Team fortress

Noul update Team Fortress 2 a adaugat doua harti, ce-i drept inca in beta, si inca mai au nevoie de cizelari ici si colo, cu probleme de balans si in unele parti, in mod surprinzator chiar si pentru Valve, lipsesc texturi. Totusi, una dintre ele contine un mod de joc numit… Robot Destruction.

In acest mod, obiectivul echipelor este de a distruge robotii care patruleaza baza celeilalte echipe. Acestia nu sunt robotii cu care ne-am obisnuit din Mann vs. Machine, ci mai degraba niste masinarii lipsite de aparare care-si iau talpasita cand te vad. Odata ce ai ucis un robot, sau dezmembrat, daca joci cu Scout-ul, dupa caz, vei primi niste puncte, acestea cumulandu-se intr-un total, echipa cu cele mai multe puncte castigand meciul. In plus, fiecare echipa are o baterie, care poate fi capturata pentru a fura cateva dintre punctele echipei adverse. (Parerea noastra este ca avem o adaptare a unui MOBA intr-un shooter)

Noul mod se gaseste doar pe harta Asteroid si dupa cum sugereaza si numele, toata actiunea se desfasoara in spatiu. Cel putin noi credem ca este in spatiu. Valve a dezvaluit anterior un concept art pentru o harta pe luna, sugerand ca mercenarii vor pleca in curand de pe Pamant. De asemenea, update-ul aduce o harta noua de Payload: Cactus Canyon.

Noile harti pot fi accesate prin selectarea casutei „Play Beta Maps” din meniul Multiplayer. Alternativ, le puteti gasi in browserul serverelor. Valve spune ca va puteti astepta la o multime de „iteratii” deoarece hartile sunt testate: orice de la mutarea unui medpack pana la reconstruirea unei sectiuni intregi.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button