MORE

Team Fortress 2: Invasion

Invazia este pe cale sa inceapa in Team Fortress 2. Din moment ce Valve are acum alte preocupari, nu a putut fi realizat un update oficial pentru joc de Halloween, asa ca unul a fost facut de catre fani.

Invasion adauga patru harti tematice pentru Team Fortress 2, dintre care una este o varianta reimaginata a celei mai bune harti din joc. Da, ati ghicit bine, clasicul 2Fort. Toate hartile au o tematica adecvata evenimentului, fiind pline cu OZN-uri si cu urmele diverselor organizatii guvernamentale care incearca sa formeze o zona de carantina.

Pe langa harti, au fost adaugate si 16 obiecte noi, precum un Batsaber pentru Scount, Shooting Star pentru Sniper, si multe altele, care pot fi gasite in cutii noi, pentru a caror deschidere va trebui sa cumparati iar chei. Banii obtinuti vor fi impartiti intre Valve si membrii comunitatii care au contribuit la realizarea acestui update.

O serie de elemente cosmetice noi sunt adaugate de Invasion. Pe langa skin-uri diferite pentru arme, Team Fortress 2 a capatat acum un chestbuster, numit Chester, pe care il poti folosi la decorarea personajului, in cazul in care poneiul gonflabil nu iti mai era pe plac.

Palarii noi sunt, desigur, incluse in acest update, pentru ca nu putea fi Team Fortress 2 fara mai multe palarii.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button