MORE

Team Fortress 2 Halloween Update va fi diferit

În apropierea lunii noiembrie, jocurile Valve pățesc lucruri interesante. Fie că este vorba de ༼ つ ◕_◕ ༽つ în DotA 2 sau găinile zombie din CSGO. Regretabil, anul acesta Valve nu face nimic special pentru Team Fortress 2. Dar înainte să începeți cu ༼ つ ◕_◕ ༽つ și aici, stați calmi, tot va fi ceva special pregătit pentru Halloween.

Valve anunță că în acest moment echipa este prea ocupată cu dezvoltarea următorului update major pentru Team Fortress 2 pentru a mai realiza un eveniment special pentru luna octombrie.

Dar asta nu înseamnă că nu va fi nimic nou adăugat în joc. Valve se uită acum pe Steam Workshop după tot ce are trecut în descriere Halloween. Vor analiza conținutul, și ce li se pare suficient de creativ va fi adăugat în joc. Conținutul fanilor va menține vie tradiția de evenimente bizare de toamnă pentru Team Fortress 2. Așa că dacă aveți ceva pregătit ce s-ar potrivi cu tematica de „chestii bizare toamna”, nu ezitați să publicați creația pe Workshop.

Astfel se explică și OZN-urile, un trailer cinematic făcut de fani făcând aluzie la conținutul ce urmează să fie adăugat, încă din primăvară.

Și ce face Valve în acest timp? Lucrează la un update nou pentru Team Fortress 2 ce va adăuga matchmaking competitiv, va îmbunătăți echilibrul, va spori performanța și scoate modul Manpower din beta, cu adiția unei hărți noi.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button