GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Team Fortress 2 este sub asediu

Răzbunarea robotică a început

Team Fortress 2, uite ceva despre car en-am ai avut o știre bună de ceva vreme. Și nu prea se schimbă situația acum, pentru că nu avem parte de o știre bună despre Team Fortress 2, ci o știre despre cum lucrurile nu sunt tocmai grozave pentru jucătorii săi.

În ultimele zile jocul pare să fi fost invadat de un număr foarte mare de boți. Însă nu boți normali care stau AFK și „farmează” obiecte, ci un tip de bot special denumit „lag bot” ce chiar participă la acțiune, de obicei prin țintirea automată a jucătorilor și nimicirea lor. Problema este agravată de faptul că, atunci când se încearcă îndepărtarea lor de pe servere, tind să târască serverul după ei, stricând meciul pentru toată lumea.

Internetul este plin în ultimele zile de plângeri din partea jucătorilor că Team Fortress 2 a devenit nejucabil în modul casual, cu toții cerând o intervenție din partea celor de la Valve pentru a remedia problema. Asta probabil se va întâmpla la un moment, dar având în vedere că a jocul a trecut oarecum de prima, a doua, poate și de a treia tinerețe, poate nu este tocmai o prioritate.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button