GAMING

Team Dignitas scoate la vânzare echipele de League of Legends

Divizia de League of Legends a Team Dignitas se află acum într-o situație dificilă. Echipa sa europeană doar ce s-a calificat pentru League Championship Series, ceea ce înseamnă că este timpul să fie scoasă la vânzare.

Conform regulamentului impus de Riot, o organizație de eSports poate avea numai o singură echipă ce concurează în turneul său mondial, League Champiohsip Series. Team Dignitas are în acest moment două echipe, cea din America de Nord, ce datează din 2013, și cea din Europa, care s-a calificat acum în acest campionat.

În consecință, Michael O’Dell, proprietar al Team Dignitas, anunță că a scos la vânzare echipele, urmând să se descotorosească de cea pentru care va primi cea mai bună ofertă.

Momentan, Team Dignitas a primit oferte mai mari de 500 de mii de dolari, o cifră care probabil va crește până ce se va încheia perioada în care se acceptă oferte.  Dacă dispuneți de astfel de fonduri, aveți până la sfârșitul lunii să cumpărați una din echipe. Un nou proprietar pentru ramura din SUA sau Europa va fi anunțat în octombrie.

O’Dell nu este interesat doar de cine va oferi cea mai mare sumă pentru Team Dignitas, mai dorește și ca cine preia conducerea să fie în stare să întrețină o echipă de succes.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close