PC&Consoles

Te joci beta-ul de Overwatch? Fa-ti o echipa pentru un concurs

Odata cu deschiderea open beta-ului de Overwatch, jucatorilor romani li se deschide si oportunitatea de a participa intr-o liga cu premii de 1000 de euro + echipament hardware.

Overwatch ESL Arena

Concursul este organizat de ESL, iar calificarea pentru acestuia se face in aceasta duminica la ora 15:00, cu inscriere pana in ora 14:50. Pentru inscriere este necesara o echipa de sase oameni. Concursul este in format 6-la-6, iar cele doua echipe castigatoare ale acestei runde de calificare vor avansa catre finala ESL Arena din cadrul East European Comic Con 2016 ce va avea loc in Bucuresti in perioada 27-29 mai.

Printre participantii la concurs se vor afla si membrii echipei Vespera eSports Romania, castigatori ai cupei europene Infinity Leagues Knockout Tournament 8v8 de Battlefield 4, care efectueaza cu aceasta ocazie trecerea la Overwatch.

Inscrierea se efectueaza pe pagina dedicata cupei, unde poate fi consultat si regulamentul. Speram sa vedem cat mai multi dintre voi in calificari, si o finala cat mai palpitanta.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button