MORE

Te costa 20 de dolari sa transformi orice intr-un buton cu Makey Makey Go!

Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am dat peste acest Kickstarter mi-a stat putin mintea in loc. Practic Makey Makey Go transforma orice, absolut orice, de care poti prinde un o clema aligator intr-un buton. Pana si o tarta de jeleu.

Pentru pretul cerut, adica 19$, primesti un stick USB si o clema aligator, care folosite in tandem te pot ajuta sa transformi orice intr-un buton; indiferent de cat de improbabil pare, fie ca vrei un buton in plus la mouse sau o tasta noua la tastatura. Doriti si niste exemple? Nimic mai simplu:

  • Poti atasa aligatorul la un… derdelus pentru a-ti face o poza in timp ce treci pe langa el
  • O gogoasa pe post de Space
  • Un cos pentru caine care poate deschide un Skype call
  • O sabie din folie de aluminiu care numara de cate ori ti-ai lovit oponentul.

Iar astea sunt doar exemplele date de producator, aplicatiile fiind … infinite. Poti sa iti legi conectorul la cana de cafea de diminineata de exemplu si sa iti suni iubita in celalat capat la lumii, stick-ul USB interpretand comanda.

Nu este inca la raft, dar producatorii spera sa stranga destui bani cat sa produca o versiune mai buna, din acest motiv aflandu-se in aceste momente pe Kickstarter, unde, se pare ca si-au atins telul de trei ori, dar mai este inca deschisa posibilitatea sa donezi cei 19 dolari cauzei, si sa iti transfomi mezelul favorit… intr-un buton!

Articole asemanatoare

Back to top button