MORE

Te-ai saturat de Diablo 3? A fost lansat Grim Dawn intr-un final!

Noi, aici la Zon@, urmarim inca din aprilie 2012 cu interes acest proiect, Grim Dawn fiind acel gen de RPG pe care mai rar il intalnesti in ziua de astazi. Aduce aminte de timpurile in care titluri precum Diablo 2, Dungeon Siege sau Divinity erau considerate niste copodopere, iar cei de la Crate Entertainment s-au straduit sa ofere un joc ca pe vremuri daca doriti.Grim Dawn

Ca le-a luat doar aproape 6 ani, asta este alta discutie. Cat de mult le-a reusit, sa zicem ca si aici se mai puteau strange niste piulite si suruburi, dar per total Grim Dawn este tot ceea ce si-a dorit sa fie Titan Quest si nu a reusit, ba mai mult, actiunea este sustinuta de un arc narativ reusit.

Anuntat initial in ianuarie 2010, justificandu-se mentiunea noastra anterioara de 6 ani, Grim Dawn a reusit sa isi stranga fondurile, dar pana in acest moment a ramas in Steam Early Access, urmand sa paraseasca statutul de joc beta maine.

Crate Entertainment au promis suport pentru mod-uri, undeva in apropierea ferestrei de lansare, cel mai probabil prin Steam Workshop, iar jocul se pare ca nu s-a extins mai mult de cele 4 acte care au fost introduse anul trecut, dar se pare ca o serie de surprize si re-work-uri sunt in plan.

Cine stie, cu un pic de noroc, Grim Dawn poate ajunge sa fie urmatorul RPG incercat de voi, mai ales ca exista o componenta co-op destul de robusta in joc si loot-ul este destul de interesant.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button