TECHTech&ITTelefoane

TCL lucrează la un telefon glisant… invers

Măcar arată interesant

Știu că veți întreba „Cine mai e și TCL ăsta?”. Fiți fără grijă, ne întrebam același lucru despre Xiaomi acum câțiva ani, iar în ultima vreme nu prea găsești alte telefoane decât ale lor. Oricum, la anulatul Mobile World Congress, TCL ar fi trebuit să prezinte un telefon cu un design ceva mai aparte. Nu era pliabil, ci glisant.

Conform informațiilor care circulă acum prin presă, și pe care TCL încă nu le-a confirmat, compania urma să prezinte un telefon ce putea fi extins. Nu pe verticală, ca vechile telefoane glisante (îl mai țineți minte pe cel din Matrix), ci pe orizontală.

Telefonul nu ar avea încă un ecran ascuns sub cel principal, ceva ce probabil ar fi fost mai ușor de făcut, ci are un singur ecran continuu, flexibil ce stă parțial ascuns atunci când nu este nevoie de el. În cazul în care utilizatorul vrea să aibă mai mult o experiență de tabletă decât una de telefon, dispozitivul poate fi extins folosind un mecanism de glisare ce poate că nu va rezulta în jumătăți de telefon pierdute prin canalizări. Nu știu să vă spun cât de rezistent ar putea fi un astfel de design, din moment ce pe internet s-au scurs doar imagini de marketing, nu și poze efective sau vreun clip cu dispozitivul în acțiune.

Este măcar un design interesant. Personal, cred că era frumos dacă ecranul glisa peste o tastatură mare.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button