TECHȘtiri ITTelefoane

TCL a prezentat două telefoane pliabile

Cu idei foarte diferite

Din moment ce nu avem parte anul acesta de un MWC, diverșii producători de telefoane au început să anunțe pe cont propriu ce produse au mai scornit în ultima vreme. Unul dintre acești producători este TCL, un nume ce probabil nu vă spune prea multe. În esență, este unul dintre cei mai mari producători de televizoare din lume, iar de ceva timp începe să intre și pe partea de telefoane.

Compania a dezvăluit două prototipuri pentru telefoane cu ecran pliabil. Primul dintre ele este are un ecran ce glisează din corpul telefonului pentru a se extinde de la o dimensiune de 6.75 inch la 7.8 inch. Modul în care diferă de câteva alte exemplare similare este că mecanismul de glisare este complet motorizat, fiind imposibil de extins manual.

Celălalt telefon arată de parcă cineva a început să facă un Galaxy Fold și a uitat când să se oprească. Este compus din trei componente ce sunt împăturite ca standard, oferind un ecran de 6.65 inch. Când cele trei componente sunt întinse, telefonul devine o tabletă de 10 inch, cu o rezoluție de 3K.

Cât de rezistente pot fi aceste dispozitive nu pot să vă spun, din moment ce sunt abia la stadiul de prototip și duc lipsă de un preț sau o dată de lansare. Poate vor ajunge într-o formă sau alta pe piață, la un moment din viitor, când majoritatea problemelor de design sunt reparate.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button