MORE

Taylor Swift paraseste Spotify?

Ok, probabil ca multora dintre voi nu le pasa despre acest serviciu muzical, mai ales ca nu este accesibil la noi in tara, dar faptul ca Taylor Swift paraseste Spotify este o stire importanta.

Totusi, pentru cei care doresc acces la Spotify, recomandam acest articol, cine stie, poate va ajuta putin. Pana una alta, albumul cantaretei Taylor Swift, 1989, pare setat pentru a deveni primul album de platina al anului, desi se pare ca una dintre cele mai vandute soliste pop si cel mai mare serviciu de streaming s-au cam „despartit”. Toate cantecele artistei au disparut de pe Spotify. Deși nici Swift, nici label-ul ei nu si-au asumat aceasta miscare, Spotify a postat un mesaj plin de „pasiune” pe blogul oficial, cerandu-i artistei sa isi readuca aici muzica.

Albumul 1989 a fost absent de pe Spotify… din prima zi! Tânara compozitoare si cantareata a declarat pentru Wall Street Journal urmatoarele: „pirateria, partajarea de fișiere și streaming-ul au redus drastic numarul de albume vandute… Părerea mea este că muzica nu ar trebui să fie gratuita, iar predicția mea este că artiștii individuali și casele lor de discuri vor decide într-o zi pretul corect pentru albumele scoase.” Cu toate acestea, popularitatea artistei a asigurat albumului vanzari astronomic de mari.

Swift nu este primul artist care a avut neintelegeri cu servicile de streaming gen Spotify si situatia pare sa ramana asa pana la viitoare comentarii din partea label-ului sau, dar oricat de ciudat ar fi acest lucru, backcatalog-ul lui Swift este încă disponibil pe alte servicii de acest fel, inclusiv Rdio, Pandora și Deezer.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button