Gamescom 2022GamingPC&Consoles

Taxi Life este un Euro Truck Simulator al taximetriștilor

Am văzut o mulțime de jocuri interesante în cadrul Gamescom 2022, dar despre lansările mari tot am timp să vorbesc. Până atunci, aș vrea să vă mai arăt și câte un hidden gem, iar Taxi Life este unul dintre acestea. Știu cât de populare sunt titlurile precum Euro Truck Simulator pe la noi și fix ăsta este motivul pentru care vreau să va vorbesc despre acest joc, mai ales că am avut ocazia să discut direct cu unul dintre dezvoltatori.

Taxi Life este după cum sună, un simulator în care ești un taximetrist în Barcelona. Orașul este recreat 1:1 și include toate punctele de interes, atracții turistice și fiecare străduță, oricât de mică și neînsemnată. Vei începe de la zero ca un taximetrist freelancer și pe măsură ce avansezi în joc îți vei putea construi propria companie de taximetrie, îți vei putea angaja alți șoferi și vei putea chiar să-ți cumperi și să-ți personalizezi flota de mașini.

Viața nu e ușoară în spatele volanului, iar Taxi Life îți va pune în față tot felul de provocări pe care taximetriștii le întâmpină. Cereri aleatorii de la pasageri, curse lungi, evenimente neprevăzute în trafic și multe altele. Bordul mașinii este complet funcțional și adesea, pasagerii te vor ruga să ridici sau să deschizi geamul, ori să schimbi postul radio. Tocmai complexitatea asta m-a atras atât de mult și mi-a trezit interesul, mai ales că pare genul de joc în care poți investi fără nicio problemă câteva sute de ore.

Am întrebat și dacă va exista suport pentru volane, iar dezvoltatorul mi-a spus că lucrează la integrarea celor mai populare modele de pe piață, precum Logitech G27 și G920. Taxi Life este încă în stadiu de dezvoltare, iar oprirea mea la stand-ul dedicat jocului mi-a asigurat un loc în prima linie atunci când acesta va fi disponibil pentru review. Mai mult de atât, este deja listat pe Steam, iar spre finalul acestui an va intra în stadiul de Early Testing.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button