MORE

Tastatura vechiului ZX Spectrum revine in mainile utilizatorilor. Din sufletul lor nu a plecat niciodata.

Chiar dacă este vechi de câteva decenii, ZX Spectrum continuă să fie o parte din cultura jocurilor video, și oarecum… revine. Tastatura clasicului calculator personal va fi disponibilă din această vară pentru oricine dorește s-o folosească pentru a juca titluri de pe vechiul Spectrum, ce încă mai sunt disponibile prin diverse metode pentru platforme mobile.

Tastatura Recreated Sinclair ZX Spectrum este produsă de compania Elite Systems și este compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS, prin intermediul unei conexiuni Bluetooth, la prețul de 100 de lire sterline. Construcția sa este cat se poate de asemanatoare cu cea a originalului, doar ca are o dimensiune mai redusă, fiind mult mai portabilă.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button