PC

Tastatura Gaming Mecanica Marvo KG910

Sunt cateva culori care domina in acest moment piata de gaming din lume. Albastru, rosu, portocaliu, roz si verde. Bine, si curcubeul RGB, dar pentru cei care doresc o culoare solida pe perifericele aferente monstrului numit PC, dar si un design mai diferit, Marvo KG910 s-ar putea sa iti ofere o alternativa destul de interesanta.

Marvo KG910 propune gamerilor atat un design inedit, dar si un set de taste mecanice iluminate. Doua lucruri pe care le mai gasesti pe piata, Marvo totusi plusand de aceasta data pe felul in care se prezinta carcasa tastaturii si pe switch-urile butoanelor.Marvo KG910

Tastatura seamana mai mult cu pupitrul unei nave spatiale, decat cu o tastatura normala, Marvo alegand sa introduca cateva insertii luminoase pe suprafata sasiului pentru o nota estetica diferita. Carcasa care acopera tastatura este acoperita de o plicula subtire de cauciuc, astfel orpindu-se eventualele alunecari, butoanele in schimb sunt realizate din material plastic solid, astfel dupa o folosire indelungata sa nu se indeparteze pelicula aderenta de cauciuc. Este o alegere bine venita, astfel se evita decojirea butoanelor, asa cum se intampla in cazul altor producatori. LED-urile albastre completeaza look-ul general, tastatura avand un estetic general destul de high tech. Marvo KG910 ofera si efecte speciale multiple ajustabile, 3 trepte de luminozitate, ce permit ca toate tastele sa se vada fara probleme in lumina scazuta sau în timpul unei sesiuni de joc noaptea. Mai simplu, are vine sa intampine aproape orice cerinta pe care un gamer modern o poate avea.

Cat ne-am jucat cu Marvo KG910 nu ne-am confruntat cu problemele uzuale legate de confort sau perioada de acomodare. Tastele sunt standard, oferind o spatiere obisnuita intre butoane, ceea ce face tastarea foarte confortabila. Layout-ul este US traditional, asta inseamna ca butoanele Shift  si butonul Space sunt de marime obisnuita, asa ca un eventual jucator de CS s-ar putea bucura de un astfel de periferic. Mai ales unul tradiționalist. In concluzie, la capitolul experienta de utilizare, Marvo KG910 nu are probleme, cu toate ca ne-ar fi placut sa vedem incluse si doua sau macar un port USB.Marvo KG910

De partea hardware, Marvo KG910 este o mecanica proiectata cu  suport anti-ghosting pentru toate tastele ce permite apasarea mai multor taste simultan si inregistrarea tuturor comenzilor. Cele 104 taste dispun de switch-uri mecanice Gateron Black, cu o durata de viata de 50 de milioane de clicuri si au o sensibilitate de actionare de 50 de grame. Noi am incercat tastatura in Battlefield 1, ceva CS GO si un Street Fighter clasic pentru ca putem. Nivelul de actionare de peste 45 de grame s-ar putea sa descurajeze niste posibili cumparatori, lucru pe care l-am intuit si noi, totusi, dupa o perioda de cateva minute, ne-am convins ca nu este chiar atat de rau. In general switch-urile negre sunt printre cele mai „tăpănoase” fiind necesara o apasare mai „strașnică”, cele 50 de grame forta pentru a actiona un buton nu sunt nici prea mult, nici prea putin, oferind in egala masura acel click satisfacator, dar si o experienta de utilizare optima.

Pentru cei care cauta o tastatura mecanica cu switch-uri negre, Marvo KG910 este un God Send! Tastatura costa putin peste 360 de lei si propune cateva optiuni atractive. Sigur, s-ar putea sa nu fie chiar pe gustul tuturor traditionalistilor care doresc un design mai clasic, dar pana la urma pretul si optiunile sunt ceea ce recomanda acest periferic.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button