MORE

Tales from the Borderlands are un episod gratuit

Gearbox Software si Telltale Games anunta ca ultima parte din seria episodica Tales from The Borderlands va fi disponibila din ziua de 20 octombrie, iar cu aceasta ocazie fanii seriei au primit un cadou.

Primul episod din Tales from the Borderlands, intitulat Zer0 Sum, este de acum inainte gratuit si disponibil tuturor celor care sunt curiosi sa vada cum exact a reusit sa transforme Telltale un FPS intr-un joc de aventura. Momentan, episodul pare sa fie disponibil doar pe console si mobile, dar ar trebui sa fie lansat fie gratuit si pentru PC in curand.

Efortul de a contura lumea, si de a o umple cu personaje noi si interesante, cu siguranta nu a fost mic, avand in vedere ca atractia principala a seriei Borderlands a fost mereu cantitatea ridicola de arme aleatorii pe care le putea genera si folosirea lor pentru a distruge in metode progresiv mai hilare valuri de inamici bezmetici.

Tales from the Borderlands ia o forma similara cu celelalte jocuri produse de Telltale, precum The Walking Dead, permitandu-va sa controlati doua personaje: Fiona si Rhys, printr-o serie de evenimente care ii transforma din simpli bagatori de seama pe planeta Pandora, in instrumente ale schimbarii.

Seria are in total 5 episoade, asa ca mai aveti de jucat dupa ce terminati capitolul care acum este gratuit.

[Gearbox]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button