MORE

Talentul vine din Romania!

Avem cu ce sa ne laudam! Octavia Selena Alexandru este o tanara actrita care a devenit vedeta internationala odata cu debutul sau in celebrul serial „Game of Thrones”. Romanca a impresionat la casting si a fost selectata pentru rolul personajului Leaf – Child of the Forest.

Se pare ca numarul 13, varsta pe care o are acum micuta actrita, ii poarta noroc. Octavia Selena Alexandru locuieste in Marea Britanie alaturi de familia ei. Adolescenta este pasionata de dans, balet, actorie si muzica. De mica, Octavia frecventeaza orele de balet, muzica si actorie ale unor prestigioase institutii din Londra.

„Intr-o zi o sa ajung o mare balerina, cunoscuta in intreaga lume”, sunt cuvintele rostite de tanara artista in timpul concursului  „Got to dance” din 2011, competitie in care a fost semifinalista. In anul 2009, Ocatvia a primit premiul special acordat de The Royal Ballet pentru cel mai bun dans solo, pe scena celebrului „Shaw Theatre” din Londra.

Tanara a aparut in serialul produs de HBO in episodul 10 al sezonului IV si in primul episod al sezonului urmator. Cu toate ca aparitia sa nu este permanenta, micuta actrita se poate lauda deja cu un palmares bogat: Red Wagon (2010), Ward 3 (2010), D`ora (2010), The Nutcraker (2010), The Swan Lake (2011), The House (2012), Salt (2013), Hero Fisher (2014), What is this Feeling (2014). Pe langa aceste filme, Octavia a mai aparut in numeroase reclame, videoclipuri si productii de televiziune.

Tanara a cochetat o perioada de timp si cu lumea modei, fiind prezenta pe podium la „Bucharest Fashion Week” si, de asemenea, se poate lauda si cu un curs de fotografie. Cu toate acestea, pasiunea cea mai mare a Octaviei ramane dansul. Ea este pur si simplu fascinata de dansul contemporan, balet, bellydance si jazz.

Serialul „Game of Thrones” a avut audiente greu de atins. Acesta a intrat in Cartea Recordurilor pentru „Cea mai longeviva drama de televiziune difuzata simultan pe mai multe canale media”. Dovada acestui lucru este faptul ca un episod al serialului a fost difuzat in 173 de tari, in acelasi timp.

[OCTAVIA SELENA ALEXANDRU]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button