PC&Consoles

Take Two obligă creatorii de hack-uri să doneze bani în scopuri caritabile

Take Two Interactive, văzut acum ca diavolul în persoană de comunitatea GTA, pare să nu aibă intenții pe cât de malefice părea inițial.

Avocații companiei nu au trimis scrisori de amenințare doar dezvoltatorilor uneltei de modding OpenIV, ci și unui număr de entități care vindeau unelte de hacking foarte populare printre cei care cumva au nivelul 999 în GTA Online, deși îl joacă de doar trei luni.

Producătorii uneltelor de hacking Force Hax, Lexicon și Menyoo au fost înștiințați să înceteze comercializarea acestor soluții și să nu mai lucreze la ele. Entitățile dubioase responsabile pentru crearea acestor unelte s-au conformat, iar acum paginile lor afișează doar un mesaj prin care își recunosc înfrângerea.

Partea cea mai amuzantă este că Take Two pare să îi fi obligat să doneze banii obținuți din vânzarea hack-urilor unei organizații caritabile. Nu s-a specificat care este această organizație, dar cu siguranță mințile conspirative de pe internet pot inventa ceva creativ.

Astfel, închiderea lui OpenIV nu pare să fi fost un act de-a limita modding-ul, sau de a pregăti terenul pentru un Red Dead Redemption 2 plin de DLC. Take Two pur și simplu a decis, acum, la 2 ani după lansarea variantei de PC a lui GTA Online, să scoată capul de sub perna plină de bani și să răspundă în sfârșit la cererea publicului de-a pune capăt trișorilor. În proces însă au fost și câteva victime colaterale, ceva foarte regretabil.

Concomitent, dacă se poate, aș vrea să adresez comunitatea lui GTA, fiindcă m-am uitat recent pe forumul de discuții de pe Steam, și m-am speriat: Mod-urile nu sunt interzise. Vă puteți calma.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button