PC&Consoles

Take-Two încearcă să explice de ce a interzis OpenIV

Ieri vă înștiințam că Take-Two Interactive a interzis dezvoltarea și distribuirea uneltei de modificare OpenIV pentru jocurile Max Payne 3, GTA 4 și GTA 5, iar acum compania a oferit și o motivație mai pe larg a deciziei.

Declarația oficială a companiei sună cam așa:

Acțiunea luată de Take-Two nu țintește intenționat mod-urile de singleplayer. Din păcate, OpenIV a fost folosit recent realizarea unor mod-uri malițioase care permit hărțuirea jucătorilor și interferează cu experiența tuturor jucătorilor din GTA Online. Lucrăm pentru a găsi un mod prin care putem să sprijinim mai departe comunitatea creativă fără un impact negativ asupra jucătorilor.

Desigur, această explicație nu a prea stat bine cu publicul general. În acest moment există un sentiment general de dispreț față de decizia luată de Take-Two, acțiunea fiind văzută ca o încercare de-a limita accesul jucătorilor la mod-uri. De ce? Pentru a-i dirija către modul on-line, către Shark Cards. Sau cel puțin asta este ideea comunității.

Au fost formate petiții, sunt discuții numeroase, se încearcă să se exercite ceva presiune asupra Take Two și Rockstar, dar pare puțin probabil că efortul va da roade.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button