TECH

TAGO ARC – brățara care se asorteaza cu orice

Tago Arc este o brățară E-Ink cu posibilitati de design infinite. 9 % dintre bratarile electronice pot urmări activitatea fizică sau pot fi folosite ca hands-free. Dar sunt mai multe caracteristici pe care astfel de dispozitive ar trebui sa le aiba, de exemplu un look chic.

tago arc 1

Conceptul este destul de simplu. Pentru a combina brățara cu rochia ta preferata trebuie sa alegi modelul de care ai chef si ecranul dispozitivului se va personaliza in cateva secunde. Modelele sunt disponibile intr-o aplicatie speciala la prețul de 1 $.

Tago Arc este accesoriul perfect dacă sunteți în căutarea a ceva la moda, elegant, cool si high-tech!

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button