Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tacerea e de aur, modul artistilor de a „pacali” Spotify!

/
/
/
/
image

Spotify, serviciu de streaming audio suedez, ce are peste 6 milioane de utilizatori premium ce platesc lunar cate 10$, s-a dovedit a fi foarte bine pregatit in domeniu de ceva ani incoace. Acum Spotify pare ca va fi „pacalit” de catre artisi si pus sa plateasca artistilor inclusiv pentru „liniste”. Vulfpeck, o trupa din Michigan, crede ca a descoperit o modalitate ingenioasa de ai face pe cei de la Spotify sa-i plateasca pentru continutul incarcat.

Solistul Vulfpeck, Jack Stratton sustine ca acestia au inregistat un album format din 10 piese de liniste completa si le-au incarcat in Spotify, ca acestea sa fi ulterior „ascultate” de catre utilizatori in timpul somnului, lucru care aduce formatiei 4$ per ascultator intr-o noapte intreaga. Culmea un portator de cuvant al Spotify a spus ca nu intentioneaza sa interzica „muzica silentioasa”.

Voi ce credeti? Au descoperit cei de la Vulfpeck o nou amenintare pentru modelul de afaceri Spotify?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar