Știri ITTECHTelefoane

Tableta Sony Digital Paper E Ink are acum dimensiuni mai reduse

Sony este una dintre puținele companii care persistă în dispozitivele E-Ink cu stylus, în ciuda faptului că acestea sunt mult mai puțin practice decât o tabletă și surprinzător de costisitoare.

Producătorul tocmai ce a dezvăluit un nou model, DPT-CP1. Este cam la fel de mare cât un A4 (cu o diagonală de 13,3 inch), la fel ca DPT-RP1 lansat acum un an, dar are în schimb un ecran mai mic, de 10,3 inch (A5).

Beneficiile tabletei Sony Digital Paper E Ink sunt clare cu DPT-CP1. Ea are un ecran excelent, ușor de citit, de 1,404 x 1,872 alb-negru, cu o grosime de doar 5,9 mm, cântărește aproximativ 230 grame și poate merge o lună cu o singură încărcare. De asemenea, are ceva aparte, datorită stylus-ului și capacității de a vă permite să citiți, să scrieți, să schițați și să lucrați pe un ecran mai asemănător hârtiei decât alte produse.

Problema este totuși prețul: costă 70.000 de yeni (în jur de 650 de dolari). Asta înseamnă cu 100 de dolari mai puțin decât modelul de 13,3 inch, dar nu reprezintă o achiziție instantă, cum ar fi de exemplu Kindle. Este un produs interesant, totuși, sperăm că Sony va continua să le producă și să le facă mai ieftine. În orice caz, este disponibil numai în Japonia și este puțin probabil să vină prea curând și în alte părți ale lumii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Tableta Sony Digital Paper E Ink are acum dimensiuni mai reduse | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button