MORE

Tableta Jolla cu OS Sailfish 2.0 decoleaza de pe Indiegogo

Ieri, Jolla a dat cateva indicii despre „ceva mare” și… tocmai a dezvaluit obiectul teaserului: Jolla Tablet cu Sailfish 2.0. Va avea un ecran de 7.85 inch, rezolutie a displayului 2048 x 1536, 64 bit Intel Quad-Core CPU, memorie de 32GB upgradeable, o camera de 5 megapixeli și o baterie de 4.300 mAh. Prețul va începe de la 189 de dolari.

Jolla  se bazeaza pe viteza și capacitățile multitasking ale tabletei, spunând ca veți vedea „toate aplicațiile care ruleaza in mod convenabil”. Se va lucra si cu Android peste aplicatia nativa Sailfish.

Pe pagina sa de Indiegogo, Jolla compară viitoarea tableta  (favorabil) cu iPad Mini 3, Nexus 9 și Nokia N1, care tocmai s-a lansat.

Singurul lucru cert este ca modelele de la Apple, Google și Nokia există în realitate, iar specificatiile si pretul tabletei Jolla par destul de optimiste. Sailfish OS este, de asemenea, o propunere riscantă.

Tableta e valabila pentru precomanda pe Indiegogo acum începând de la 189 de dolari, cu o data de livrare estimata in mai 2015.

La doar cu cateva ore de la inceperea campaniei de strangere de fonduri, noua tableta Jolla este deja finanțata integral. Depasirea sumei de 380.000 dolari într-un interval atat de scurt de timp este cu siguranță impresionant, dar, deși tableta cu siguranta va deveni realitate, este de notat  faptul că acest lucru „se traduce” in mai putin de 2.000 de tablete vandute in acest moment.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button