MORE

System Shock 3 va fi anuntat peste 5 zile

System Shock este pe cale sa primeasca o varianta reconstruita, iar dupa asta urmeaza ceva in egala masura de apetisant, o continuare in toata regula pentru serie, System Shock 3.

Jocul se afla acum in dezvoltare la Otherside Entertainment, studioul infiintat initial pentru a dezvolta Underwold Ascendant, si va fi publicat tot de catre Night Dive Studios. Dezvaluirea completa a proiectului va fi peste 5 zile.

Probabil va intrebati de ce a fost contractat un studiou ca Otherside pentru dezvoltarea unui joc atat de important, avand in vedere ca abia daca are un an vechime, iar pana acum nu a lansat inca un joc intreg. Raspunsul este foarte, foarte simplu. Otherside a fost infiintat de Paul Neurath, acelasi om care a infiintat si Blue Sky, care a devenit Looking Glass, care a facut System Shock, Ultima Underworld, Thief si in esenta este responsabil pentru geneza jocurilor First Person imersive.

Practic, cei care au lucrat la primul System Shock, o parte dintre ei cel putin, vor lucra acum la al treilea joc din serie. Pentru un fan al seriei, aceasta veste este echivalentul anuntului ca Half-Life 3 a fost anuntat si ca este facut de… catre Valve. Sau ca un nou Duke Nukem a fost anuntat, si este facut de 3D Realms, nu de dezastrul pe roti numit Gearbox.

[Otherside]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close