GamingPC&ConsolesTech&IT

System Shock 3 nu mai are publisher

Dacă sunteți un fan al seriei System Shock, ați avut cu siguranță tot soiul de palpitații în ultimele luni. Acum ceva vreme a venit vestea că remake-ul jocului era pus temporar pe butuci, iar munca era reluată de la zero. Mai rău de atât, studioul care lucrează la System Shock 3, OtherSide Entertainment (înființat de oamenii care au făcut System Shock), a lansat un prim joc descris unanim ca fiind teribil.

Jocul cel din urmă a dat recent de încă o mică problemă. De publicarea și finanțarea sa parțială se ocupa Starbreeze, ce s-a cam dus pe apa sâmbetei. Așa că studioul OtherSide se află acum în situația de a nu avea cine să publice jocul, dar mai rău, trebuie să returneze fondurile primite de la Starbreeze.

Conform declarației lui WarrenDeus Ex continuă să facă jocuri contemporane nenumărate să pară jalnice” Spector, studioul este acum în procesul de a găsi un publisher nou, iar incidentele neprevăzute și nefericite de acest gen sunt o parte destul de comună a industriei jocurilor. Echipa lucrează în continuare la joc, neafectată de acest incident.

Cât de îmbucurătoare este această ultimă parte a declarației sale depinde în mare parte de cât de oripilați ați fost de Underworld Ascendant.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button