GamingPC&ConsolesTech&IT

System Shock 3 are ceva probleme

În ultimele zile au început să se ivească pe internet informații conform cărora System Shock 3 ar avea ceva probleme.

Mai exact, că n-ar trebui să ne așteptăm să vedem prea multe din el prea curând, deoarece echipa care lucra la dezvoltarea sa efectivă nu prea mai există în forma sa întreagă. Conform detaliilor oferite de un fost angajat al OtherSide Entertainment, diversele probleme întâlnite de studiou în ultima vreme, printre care eșecul lui Underworld Ascendant și falimentul companiei Starbreeze(ce avea să îl publice) au dus la imposibilitatea de a continua producția de conținut în mod normal.

Componentele de bază ale jocului ar fi în acest moment aproape complete, dar uneltele necesare pentru dezvoltarea de conținut nu ar fi gata, iar echipa care ar trebui să se ocupe cu dezvoltarea acelui conținut nu prea mai există.

Deocamdată nu știu să vă spun care este soarta jocului. Poate dezvoltarea va continua într-o formă sau alta. Poate compania va fi cumpărată de Microsoft, al fel ca fiecare alt studiou din ultimii ani. Poate va fi anulat și va trebui să ne mulțumim doar cu remake-ul lui System Shock 1.

[DSO Gaming]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button