MORE

System Shock 3 anuntat

System Shock 3 a fost anuntat in mod oficial. Iar prin asta vreau sa spun ca Otherside Entertainment si Night Dive au decis sa nu se mai prefaca de parca nu stim cu totii de o saptamana de existenta lui System Shock 3.

Anuntul oficial nu este insotit de vreun fel de detalii oficiale, asa ca nu prea am multe lucruri ca sa va spun despre el, cu o mica exceptie. Daca vreti sa va abonati la update-uri de informatii despre acest joc, va trebui sa completati un scurt formular, iar o parte foarte interesanta din acest formular este: „Cat de mult interes aveti pentru VR”.

De ce este important? Din doua motive. Primul ar fi ca asta ar putea insemna folosirea de tehnologii precum Oculus Rift sau SteamVR in System Shock 3, oferind o calitate si mai imersiva pentru cel mai nou capitol al unei serii care a cam definit imersiunea din perspectiva first person.

Al doilea motiv ar fi ca primul System Shock avea secvente de VR. Nu in sensul pe care il stim acum, nu puneai ochelari pe ochi si te plimbai prin Citadel Station. In schimb, personajul tau se putea conecta la reteaua de calculatoare a statiei, luptandu-se cu Shodan intr-un mediu 3D virtual, unde jocul era complet diferit. Ar fi genul de chestie care s-ar translata grozav pentru o experienta VR.

Mai multe detalii despre System Shock 3 vor fi anuntate in curand.

[Otherside Entertainment]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button