PC&Consoles

System Shock 2 a primit un nou update

Nu vezi prea des cum un joc vechi de 18 ani primește un patch nou, dar când se întâmplă probabil a fost implicată și comunitatea pe undeva pe acolo.

Night Dive anunță că System Shock 2, unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, a primit patch-ul 2.46 pentru varianta sa de Windows. Acest update, realizat cu ajutorul comunității, repară probleme de compatibilitate introduse de sistemul de operare. Un mod prin care le repară este prin schimbarea numelui executabilului, Windows aplicând ca standard anumite setări implicite care nu prea mai sunt valide.

Pe lângă asta, aveți acum ca standard control folosind WASD, rezoluția de 800×600 este cea default, iar interfața poate să se scaleze mai bine pe rezoluții de 1080p și mai mari. Diverse mici ajustări au mai fost făcute, reparând misiuni defecte, uși problematice, grenade impotente și multe alte lucruri. O variantă pentru celelalte sisteme de operare va fi disponibilă în curând.

Merită menționat că, pe lângă întreținerea acestei variante a lui System Shock 2, Night Dive a mai făcut o variantă ușor modernizată a primului joc și lucrează chiar la un remake în toată regula pentru System Shock 1. Această variantă ar trebui să fie lansată anul viitor. System Shock 3 este și el în lucru la un alt studiou, și ar trebui să sosească la un anumit moment în viitor.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button