Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Synology aduce pe piață NVMe M.2-uri spațioase și plăci de rețea 10/25GbE

Cum tot mai mulți se bazează pe ajutorul SSD-urilor NVMe M.2, Synology are toate motivele să lanseze astfel de produse, pe lângă o serie nouă de plăci de rețea de mare viteză.

Noile modele de SSD-uri de 800 GB din seriile SNV3400 M.2 2280 și SNV3500 M.2 22110 NVMe de la Synology sunt concepute pentru a permite utilizatorilor să memoreze în cache un volum mai mare de date, permițând îmbunătățiri ale performanței în comparație cu matricele bazate pe HDD, iar placa de rețea 10GbE SFP+ E10G21-F2 dual-port completează gama de mare viteză existentă, în timp ce modelul 25GbE SFP28 E25G21-F2 dual-port oferă opțiuni de conectivitate chiar mai rapide, de 25GbE. 

Seria de SSD-uri SNV3000 are peste 205.000/40.000 număr maxim de citiri/scrieri IOPS1 aleatorii 4K și o anduranță de 500 TBW2. Au o memorie cache rapidă  și reduce în mod eficient latența în diferite scenarii, de la post producție multimedia până la aplicații de baze de date.

Integrarea completă cu Synology DiskStation Manager (DSM) permite obținerea de date analitice pe toată durata de viață pentru fiecare unitate din seria SNV3000, pe baza încărcărilor efective de lucru. 

Synology SSD NVMe M.2

Cât despre plăcile de rețea, Synology E10G21-F2 și E25G21-F2 sporesc randamentul și performanța sistemelor compatibile Synology. Asta înseamnă suport pentru sarcini ce solicită lățime mare de bandă, cum ar fi distributed computing, AI sau aplicații de date mari, backup-ul unui număr mare de dispozitive sau sprijinirea mai multor utilizatori simultani pentru aplicații de stocare centralizat.

Synology placi de retea

În plus, Synology E25G21-F2 are compatibilitate anterioară cu echipamentele SFP+ de 10GbE, reducând costurile de instalare și implementare în rețelele hibride. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button