Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Synology intră pe piața de HDD-uri cu seria HAT5300

Pe cei de la Synology i-am cunoscut prin intermediul NAS-urilor pe care le-am tot văzut și testat. Producătorul vrea însă să ofere clienților și niște HDD-uri pe care să le bage în NAS-urile respective, așadar aruncăm o privire la seria HAT5300. Aceasta este compusă din trei modele cu capacități de 8TB, 12TB și 16TB. Toate cele trei hard disk-uri sunt create special pentru mediile cu cerințe ridicate de stocare.

HDD-urile SATA Synology Enterprise HAT5300 sunt excelente pentru mediile cu date critice de stocare ce necesită capacitate de stocare, fiabilitate și rentabilitate în performanță. În timpul procesului de dezvoltare am testat cele trei modele pentru un interval de peste 300.000 ore, pentru a ne asigura că acestea oferă o fiabilitate absolută pentru clienții noștri. Am creat unități extrem de optimizate pe care clienții noștri se pot baza că vor funcţiona perfect cu sistemele noastre, având totodată o integrare perfectă cu DSM. Peggy Weng, Product Manager Synology Inc.

Hard disk-urile din seria Synology HAT5300 oferă viteze de până la 274MB/s, fiind cu 23% mai rapide la viteza de citire secvențială în comparație cu alte unități din aceeași clasă. De asemenea, noile HDD-uri oferă un volum de lucru de 550TB/an, cu un MTFF declarat de 2.5 milioane de ore. Siguranța datelor este asigurată de o tehnologie de cache cu scriere persistentă care se asigură că datele stocare nu vor fi corupte în cazul unei pierderi bruște de energie. Asta face din HDD-urile Synology HAT5300 niște modele potrivite pentru utilizare 24/7 în condiții de stres.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button