Știri

Synology a lansat DS224+ și DS124, cele mai noi soluții pentru profesioniști și companii mici

Synology a lansat astăzi două modele noi de NAS, bazate pe sistemul de operare DiskStation Manager (DSM). Noile modele DS224+ și DS124 oferă instrumente complete pentru protejarea și gestionarea datelor importante, accesarea fișierelor de la distanță și monitorizarea proprietăților fizice, toate într-un format compact și familiar.

Gestionare simplificată a fișierelor cu acces de oriunde

DS224+ și DS124 oferă o gestionare și partajare intuitivă a fișierelor cu Synology Drive, o soluție de cloud privat care combină accesul pe mai multe platforme cu controale avansate de confidențialitate. Profesioniștii din toate domeniile pot fi mai productivi, având confortul de a lucra de oriunde având acces la fișierele esențiale.

Back-up versatil pentru o mai bună continuitate a activității

Noile dispozitive Synology oferă o multitudine de modalități de a face back-up datelor importante. Utilizatorii pot allege să facă back-up continuu sau manual la stațiile de lucru, laptopuri și dispozitive mobile, sau urmând un program de back-up creat de utilizator pe sistemele Windows și macOS.

Pentru un nivel sporit de protecție, utilizatorii pot crea copii de rezervă ale folderelor, setărilor de sistem și pachetelor software stocate pe dispozitivul Synology, stocându-le în cloud, pe sisteme Synology secundare și pe dispozitive externe. În plus, utilizatorii pot crea instantanee punctuale ale datelor dispozitivului lor pentru o restaurare rapidă, care la rândul lor pot fi stocate local sau la distanță.

Gestionarea sistemului de supraveghere

Cu suport pentru mai mult de 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF, sistemul de management video (VMS) Synology Surveillance Station transformă DS224+ și DS124 într-o platformă puternică de management și înregistrare. Utilizatorii pot configura și gestiona rapid camerele prin intermediul unei interfețe extrem de configurabile, facilitând criptarea, salvarea și arhivarea înregistrărilor.

Adăugarea înregistrării duble opționale la Synology C2 Surveillance permite stocarea imaginilor în cloud pentru un acces îmbunătățit de la distanță și ca o copie de rezervă suplimentară. Criptarea end-to-end protejează utilizatorii de cei care vor să se conecteze fraudulos, iar înregistrarea cu latență redusă asigură înregistrarea imaginilor până la ultimele secunde înainte ca fluxul unei camere să devină indisponibil.

DS224+: Implementări Edge pentru echipe

DS224+ este conceput pentru a fi o soluție versatilă pentru echipele de dimensiuni mici și medii, oferind o unitate de redundanță a datelor într-o configurație RAID sau acces la două locașuri pentru stocare. De la soluții de sincronizare între sisteme, la stocare hibridă și servicii de cloud public, DS224+ permite sincronizarea datelor în mai multe locații folosind o varietate de metode care susțin implementări diverse și globale.

DS224+ este ideal pentru echipele și companiile care doresc să se sincronizeze cu biroul central. Funcțiile de sincronizare pe care le suportă imediat ce este scos din cutie îl face gata să se integreze în aproape orice implementare existentă. Michael Wang, Product Manager Synology Inc.

DS124: Fluxuri de lucru simplificate pentru profesioniști

DS124 a fost creat special pentru a ajuta proprietarii de afaceri mici să își sporească productivitatea
prin consolidarea datelor. Fie că vă aflați la birou sau în deplasare, aplicațiile mobile pentru Synology
Photos și Synology Drive permit realizarea de copii de rezervă și sincronizarea fișierelor fără
probleme. Sincronizarea la cerere le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca o mare parte din
datele stocate local pe DS124, minimizând nevoia de upgrade-uri costisitoare de stocare pe laptopuri
și stații de lucru.

Design-ul compact de desktop al DS124 și consumul redus de energie îl fac deosebit de potrivit pentru antreprenori, proprietari de afaceri și profesioniști creativi independenți, care pot face mai multe lucruri cu mai puține cheltuieli generale după ce își eficientizează fluxurile de lucru cu DS124. Julien Chen, Product Manager Synology Inc.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button