Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Sylvanas Windrunner a ajuns in Heroes of the Storm

/
/
/
/
image
img

Numele unui nou erou a fost anuntat pentru jocul Heroes of the Storm: Sylvanas Windrunner. Specialista in asedii (Oo), aceasta „doamna de fier” are un uluitor damage pe secunda si poate folosi abilitati cu care isi va rani adversarii chiar si atunci cand nu se afla langa ei! Sylvanas poate trage focuri de arma in timp ce se deplaseaza si ii poate poseda pe mercenari si minioni. Judecand dupa continutul teaser-ului prezentat de Blizzard, Sylvanas Windrunner va avea si un skin alternativ – „pre-Forsaken”. Pe de alta parte, studioul a oferit cateva detalii despre urmatorul teren de lupta: Tomb of the Spider Queen – o harta mica, pe care jucatorii se vor confrunta pe trei lane-uri compacte, de unde pot colecta nestemate pentru a invoca regine-paianjen. Deja ma ia cu rau! Si unde mai pui ca Blizzard n-a anuntat inca datele de lansare nici pentru eroina „imprumutata” Warcraft, nici pentru noua harta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Nu vreau sa fiu hater, dar titlul induce in eroare cititorii.
    Eroul nu ”a ajuns”, ci va ajunge curand. In momentul citirii titlului m-am uitat dupa un update, ca sa ajung sa constat ca la sfarsit ati mentionat ca nu se stie un release date.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar