Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Syberia este gratuit pe GOG

/
/
/

Vreți un joc de aventură gratuit? Găsiți acum unul pe GOG. Practic găsiți multe pe GOG, dar unul anume este gratuit în această perioadă.

Syberia poate fi obținut fără cost de pe serviciul de distribuție digitală, pentru a sărbători lansarea variantei complete a lui Syberia 3. Ce este așa de complet la acea ediție a jocului? Conține un DLC și sper ceva optimizare, pentru că se mișca groaznic, deși este un point&click.

Originalul este mult mai bine optimizat, mai este și vechi de vreo 15 ani, așa că poate rula pe cam orice joc, are până și o versiune de Android. Cea de pe GOG este însă doar pentru PC, în cazul în care vă întrebați.

Promoția este valabilă pentru încă 34 de ore dacă vreți să puneți mâna pe Syberia. Jocul de aventură prezintă povestea lui Kate Walker, în misiunea sa de-a livra o scrisoare în cele mai îndepărtate colțuri ale Rusiei, într-o lume unde există foci canine, roboți arhaici și puzzle-uri bizare atașate fiecărui lucru cu putință.

Jocul rămâne al vostru pe veci după ce îl revendicați.

[GOG]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar